Renovering af badeværelse

Nyt badeværelse eller renovering af badeværelse i Ballerup

Renovering af badeværelse til den rette pris

Trænger dit badeværelse til en renovering? skal fugerne mellem fliserne på badeværelset til en udskiftning? Løber toilettet, eller drypper vandhanen? Eller skal hele badeværelset have nye farver, nye installationer og ny indretning? ​

​Hos Barsballe & Sønner ApS tilbyder vi professionel og effektiv renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt badeværelse for kunder i Ballerup, Smørum, Stenløse, Ølstykke og omegn. Vi klarer opgaven med sans for detaljerne, med fokus på kvaliteten og til den helt rigtige pris.

å et nyt badeværelse med en lang levetid

Vi benytter udelukkende produkter fra velrenommerede producenter. Det betyder, at du får en ekstra sikkerhed for, at du får et nyt badeværelse, der holder i de næste mange år.

​Hvad koster renovering af badeværelse? Prisen for en badeværelsesrenovering afhænger af størrelse og omfang. Vores erfaring inden for renovering af toilet og bad gør, at vi altid leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang. Vi giver naturligvis et gratis tilbud på projektet, inden vi går igang med arbejdet.

​Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Vil du vide mere om garantier og kvaliteter, eller har du nogle spørgsmål til vores renovering af badeværelse, så kontakt os endelig i dag.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering eller etablering af et nyt badeværelse, så kan du blot ringe til os på telefon (+45) 44 64 09 46 eller skrive til vores e-mail barsballevvs@hotmail.com.

Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular på kontaktsiden – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os her